Producent
Cena
-
od
do
Charakterystyczne cechy serii Butcher Samura:
- Ostrze wykonane z wytrzymałej stali AUS-8 Japan ok. 58-59 HRC
- Zastosowana stal jest nierdzewna i odporna na plamy
- Można kroić twarde i miękkie produkty bez obawy o wykruszenia stali
- Czyste cięcie bez miażdżenia mięsa
- Rękojeść wykonana ze specjalnego żaroodpornego tworzywa TPU.
- Prosty system ostrzenia wystarczy kamień i prowadnica
- Przystępna cena - zwłaszcza taniej gdy kupujesz cały zestaw
- Nie zaleca się mycia w zmywarce
Nóż Samura Butcher duży Szefa 240 mm |dla rzeźnika wędliniarza
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż Samura Butcher mały Slicer 223 mm |dla rzeźnika wędliniarza
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Zestaw 2 Noży BUTCHER ze stalką i torbą / dla rzeźnika lub masarza
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Seria noży SAMURA BUTCHER jest idealna dla rzeźników i masarzy.
Wyprodukowaliśmy 6 różnych rodzajów noży, które posiadają wszystko, co cenią profesjonalni rzeźnicy w swoich narzędziach: wygodę, bezpieczeństwo i wysoką wydajność.
Rękojeści noży zostały wykonane z tworzywa TPU, co zapobiega ślizganiu się nawet mokrych dłoni z łatwością można wykonywać pewne i szybkie cięcia. Zastosowanie japońskiej stali nierdzewnej AUS-8 na ostrza noży zapewnia łatwe przecinanie włókien i tkanek bez strzępienia struktury mięsa.
SAMURA BUTCHER to prawdziwe ”konie robocze”, na których możesz całkowicie polegać. Nigdy cię nie zawiodą możesz z nimi zawrzeć pakt a sojusz z tym wymarzonym zespołem będzie trwał przez wiele lat.