Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do

Oto pięć charakterystycznych rzeczy na temat noży do filetowania:

  • Długa, smukła i elastyczna klinga, która umożliwia precyzyjne przecięcie mięsa bez uszkodzenia kości lub skóry.
  • Najczęściej używane do usuwania skóry z mięsa rybnego.
  • Bardzo przydatny w kuchni dla osób, które często przygotowują dania rybne.
  • Rękojeść zapewniająca pewny i wygodny chwyt, nawet przy mokrych i tłustych dłoniach.
  • Klinga noża do filetowania jest hartowana niżej niż w innych nożach, ponieważ ma to na celu zwiększenie jej elastyczności. W przypadku filetowania, bardziej elastyczna klinga pozwala na precyzyjne wycinanie mięsa
    z kości i usuwanie skóry z mięsa rybnego, bez uszkodzenia samego mięsa.

Noże do filetowania

Nóż Samura Harakiri Do Filetowania 218 mm

Nóż Samura Harakiri Do Filetowania 218 mm
Nóż Samura Harakiri Do Filetowania 218 mm

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

75,00 zł

szt.

Nóż Samura MO-V do filetownia 218 mm

Nóż Samura MO-V do filetownia 218 mm
Nóż Samura MO-V do filetownia 218 mm

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

170,00 zł

szt.

Nóż Samura MO-V mały do filetowania 139mm |dla wędkarza

Nóż Samura MO-V mały do filetowania 139mm |dla wędkarza
Nóż Samura MO-V mały do filetowania 139mm |dla wędkarza

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

140,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl