Promocje
Kamień wodny Samura 1000/3000
Kamień wodny Samura 1000/3000

187,00 zł

Cena regularna: 210,00 zł

szt.
Kamień wodny Samura 240/800
Kamień wodny Samura 240/800

150,00 zł

Cena regularna: 160,00 zł

szt.
Gigantyczny Kamień wodny Samura 1000/3000 |duży |wielki
Gigantyczny Kamień wodny Samura 1000/3000 |duży |wielki

300,00 zł

Cena regularna: 347,00 zł

szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Opcje przeglądania
  • od
    do

Oto pięć charakterystycznych rzeczy na temat noży do filetowania:

  • Długa, smukła i elastyczna klinga, która umożliwia precyzyjne przecięcie mięsa bez uszkodzenia kości lub skóry.
  • Najczęściej używane do usuwania skóry z mięsa rybnego.
  • Bardzo przydatny w kuchni dla osób, które często przygotowują dania rybne.
  • Rękojeść zapewniająca pewny i wygodny chwyt, nawet przy mokrych i tłustych dłoniach.
  • Klinga noża do filetowania jest hartowana niżej niż w innych nożach, ponieważ ma to na celu zwiększenie jej elastyczności. W przypadku filetowania, bardziej elastyczna klinga pozwala na precyzyjne wycinanie mięsa
    z kości i usuwanie skóry z mięsa rybnego, bez uszkodzenia samego mięsa.

Noże do filetowania

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl