Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do

Oto pięć charakterystycznych rzeczy na temat noży do filetowania:

  • Długa, smukła i elastyczna klinga, która umożliwia precyzyjne przecięcie mięsa bez uszkodzenia kości lub skóry.
  • Najczęściej używane do usuwania skóry z mięsa rybnego.
  • Bardzo przydatny w kuchni dla osób, które często przygotowują dania rybne.
  • Rękojeść zapewniająca pewny i wygodny chwyt, nawet przy mokrych i tłustych dłoniach.
  • Klinga noża do filetowania jest hartowana niżej niż w innych nożach, ponieważ ma to na celu zwiększenie jej elastyczności. W przypadku filetowania, bardziej elastyczna klinga pozwala na precyzyjne wycinanie mięsa
    z kości i usuwanie skóry z mięsa rybnego, bez uszkodzenia samego mięsa.

Noże do filetowania

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl