


Pęseta / Szczypce Samura do wyciągania ości
Opis
Pęseta / Szczypce Samura do wyciągania ości
Szczypce do ości SAMURA zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Idealne dla każdego kucharza podczas przygotowywania potraw z ryb.
Kompaktowa i lekka konstrukcja ułatwi ci szybko i bez wysiłku usunąć małe kości np. z filetu kurczaka czy też ości z ryb.
Nasze szczypce nadają się również do pracy z drobiem zwłaszcza podczas konieczności usunięcia piór ze skóry.
Specjalne wgłębienia po bokach szczypiec zapewniają mocny chwyt palcom, zapobiegając poślizgnięciom,
dzięki temu można się w pełni skoncentrować się na procesie przygotowywania wyjątkowych i smacznych posiłków.
PARAMETRY:
Długość : 130mm
Gatunek Stali: nierdzewna
NASZA FILOZOFIA:
Do produkcji noży używamy najlepszej japońskiej stali. Wielokrotne przekuwanie stali - gwarantuje otrzymanie perfekcyjnej geometrii ostrza. Stosujemy ręczne ostrzenie na kamieniach wodnych. Spędzamy mnóstwo czasu, udoskonalając nasze umiejętności, żeby być stale lepsi. Jeśli oczekujesz bezkompromisowej jakości - jesteśmy po tej samej stronie.
KRAJ POCHODZENIA:
Jakość za rozsądną cenę – to motto przyświecające naszej działalności. Ze względu na zbyt wysokie koszty robocizny w Japonii, zdecydowaliśmy się przenieść zaawansowaną technologię produkcji noży do CHIN. Wciąż używamy japońskiej stali do produkcji - a cały proces wytwarzania mamy pod stałą kontrolą, gwarantując wysokiej jakości produkty. Niektóre serie jak np. SAKAI nadal są produkowane w Japonii.
GWARANCJA:
- DWA LATA GWARANCJI OD DATY ZAKUPU DLA OSOBY FIZYCZNEJ (PARAGON)
- JEDEN ROK GWARANCJI OD DATY ZAKUPU DLA FIRMY (FAKTURA)